Conținutul CoșuluiPlăteșteContul meu
 
 • Motorola p185
 • Motorola cp160
 • Motorola cm160
 • Motorola gp380
 • Motorola gp344
 • Motorola gm360
 • Motorola gp388
 • Motorola gm340
 • Motorola p165
 • Motorola p145
 • Motorola cp040
 • Motorola gp340
 • Motorola cp140
 • Motorola cm140
 

Condiții de utilizare

CONDITII GENERALE DE VANZARE - LIVRARE

Ofertele emise de SC ELTECH SRL vor fi supuse urmatoarelor conditii generale de vanzare:
- Orice comanda data Vanzatorului telefonic sau prin e-mail conduce la acceptarea de catre Cumparator a prezentelor conditii generale de vanzare si la renuntarea implicita a acestuia la propriile conditii generale de cumparare.

Conditii de vanzare

- Produsele pot fi comandate telefonic , direct de pe site prin comanda online, e-mail sau la magazinele firmei Cumparatorul isi asuma raspunderea asupra produsului comandat avand obligatia de a se informa despre caracteristicile si modul de utilizare Comanda minima este de 150 ron. - Toate preturile afisate pe site se pot modifica fara anunt prealabil din partea vanzatorului - Un produs comandat in termenul valabil al promotiei si in limita stocului disponibil isi va pastra pretul indiferent de modificarile aparute. - Pentru marfurile la comanda se va plati un avans de 50 % iar restul la livrarea acesteia - Plata se poate face numerar sau prin ordin de plata Pentru marfurile neexistente pe stoc, livrarea se va face pe baza unei comenzi in termen de 20 - 40 zile de la data platii avansului.

Rezerva de proprietate
- Vanzatorul isi pastreaza proprietatea asupra produselor pana la plata integrala a pretului final

Garantie
Produsele care prezinta defectiuni in perioada de garantie vor fi returnate in ambalaj original impreuna cu toate accesoriile catre SC ELTECH - Departamentul Service, insotite de certificatul de garantie (original ) semnat de catre beneficiarul statiei.
Returnarea se face prin FAN CURIER singurul curier agreat de catre ELTECH sau direct la magazinele SC ELTECH SRL.
Termenul de remediere a defectiunilor este de 30 de zile calenderistice de la data primirii produselor fara a fi inclusa si perioada livrarii la beneficiar.
Produsele care nu pot fi reparate in termenul prevazut vor fi inlocuite cu produse similare. SC ELTECH isi rezerva dreptul de a nu returna contravaloarea produselor care pot fi inlocuite.
Pentru situatia in care SC ELTECH decide ca produsul aflat in garantie trebuie inlocuit datorita unor defecte de fabricatie, clientul poate opta pentru livrarea altui produs doar daca valoarea noului produs este mai mare decat cel initial.
Nu se elibereaza duplicat pentru certificatul de garantie.
Nu vor fi acceptate pentru reparatii in garantie produsele aflate in una din urmatoarele situatii:
- Nu au fost returnate in ambalaj original impreuna cu toate accesoriile si documentele solicitate
- Sigiliul (eticheta ) de pe carcasa care atesta faptul ca ehipamentul nu a fost desfacut in interior, este rupt
- Cablurile de alimentare ale echipamentelor, cablurile de la microfon, cablurile de la antene sunt rupte, taiate, topite sau sunt modificate fata de configuratia initiala a producatorului
- Accesorile sunt deteriorate (microfon, mufe deteriorate )
- Echipamentele prezinta urme de lovituri mecanice, indoituri, zgarieturi, gauririe, taieturi e.t.c. sau urme de patrundere a apei sau ale altor substante de natura sa produca defectiuni
- Echipamentele (statiile radio ) a caror defectiuni au fost cauzate de alimentare inversata sau supraalimentare
- Echiapmentele (statiile radio) care nu au fost exploatate in conditiile de temperetura si umiditate specificate de producator
- Echipamentele (statiile radio ) care nu au fost utilizate cu antena coespunzatoare benzii de lucru
- Antenele a caror radiant este taiat, nemaiavand lungimea standard specificata de producator
- Stergerea partiala sau totala a seriei (Serial Number) de pe produse

Termenul de garantie se va calcula incepand cu data facturarii Produselor.

Produsele beneficiaza de garantie dupa cum urmeaza:
- statiile CB mobile: intre 12 luni si 24 luni in functie de marca aleasa
- antene: 6 luni
- accesorii, surse de alimentare, convertoare, invertoare: 6 luni
- Marfa trimisa pentru garantie va fi expediata in ambalajul original, cu toate accesoriile si insotita de certificatul de garantie, sigilui intact si o nota cu descrierea defectiunii care poate fi descarcata aici
- Produsele trimise la garantie de catre cumparator vor fi trimise doar cu firma Fan Courier

Avantajul completarii formularului si trimiterii pe mail a unei posibile garantii este:
1. Pentru anumite situatii in care au fost facute setari necorespunzatoare si echipamentul nu functioneaza corespunzator , acest lucru se poate rezolva fara a trimite echipamentul la service.

2. Pentru anumite zone din tara cumparatorul poate fi directionat catre colaboratorii vanzatorului si garantia ar putea fi rezolvata intr-un timp mai scurt Vanzatorul isi rezerva dreptul de a respinge cererea de garantie venita din partea Cumparatorului, in termen de 15 zile de la primirea Produselor defecte si a Cererii de Garantie aferente, in cazul in care se constata ca defectiunea este cauzata de utilizare necorespunzatoare sau o interventie neautorizata asupra produslui. Produsele reparate in perioada de garantie si care functioneaza in parametri normali nu vor fi inlocuite. Costul transportului tur-retur pentru echipamentele in garantie va fi suportat in intregime de catre cumparator. Daca echipamentul nu face obiectul garantiei si nu indeplineste conditiile cerute pentru garantie costul reparatiei si transportului va fi suportat de catre cumparator.
Returnarea produselor resigilate
Returnarea produselor resigilate este posibila daca in termen de 24 ore de la primire produselor se constata nefunctionarea acestora.
Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului.
Returul produselor
Extras din ORDONANTA nr. 130 / 2000
*Dreptul de denuntare unilaterala a contractului
Art. 7. (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4; b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.
Art. 4. b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: *Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului*, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14; *

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.statiiradioemisie.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.
Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii www.statiiradioemisie.ro / SC ELTECH SRL.
Orice litigiu care ar putea aparea in timpul derularii contractului va fi solutionat pe cat posibil pe cale amiabila.


* Societatea ELTECH SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului, structurii si continutului acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul in mod direct sau indirect, fara a fi necesara vreo notificare prealabila sau ulterioara in acest sens catre utilizatori.
*Societatea ELTECH SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor greseli de dactilografiere, modificari, setari, upgrade-uri, etc. ELTECH SRL nu garanteaza ca descrierea produselor de pe site este completa sau lipsita de erori. Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele finale pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site. ELTECH SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate.
*Pentru informatii la zi si oferte comerciale va recomandam sa ne contactati prin mijloacele detaliate in sectiunea Contact.

Continuă

S.C. ELTECH S.R.L.
Aleea 3 Ramuri, nr. 4, Craiova, Dolj
Tel: 0766571920;   office@eltech.ro